Vragenlijst volwassenen [1/2]

[1/2]

Fijn dat u mee wil doen aan het meldpunt gespecialiseerde jeugdhulp.
Waar is het meldpunt voor? Ik hoor van kinderen, ouders / verzorgers en professionals dat er problemen zijn in de gespecialiseerde jeugdhulp. Bijvoorbeeld dat het lang duurt voordat een behandeling of therapie start. Of dat er geen plek is in een pleeggezin of een instelling. Ik hoor ook dat kinderen hier last van hebben. Bijvoorbeeld omdat de problemen erger worden. Daarom wil ik van kinderen weten wat zij vinden. Ook hoor ik graag de mening van volwassenen, die nauw bij de kinderen betrokken zijn. Wat gaat er goed en wat kan beter? Dat kunt u mij via dit meldpunt vertellen.

Wilt u liever bellen? Dat kan ook. Ik heb een gratis telefoonnummer. Dat is: 0800 2345 111. Ik en mijn medewerkers zijn elke werkdag van 9.00 – 13.00 uur bereikbaar.

U kunt uw naam achterlaten, maar dat hoeft niet. Uw melding verwerk ik in een rapport dat ik aanbied aan de gemeenten. De gemeenten zijn namelijk verantwoordelijk om goede gespecialiseerde jeugdhulp te bieden. Vanwege uw privacy zal ik in dat rapport nooit uw naam noemen.

Wil je een melding doorgeven? Klik hier